A Bajnokok Ligája bronzérmes HÍR-SAT BHC strandkézilabda csapatával kötöttünk támogatási szerződést

A Sinus-Fair Cégcsoport 1999. óta jelen van a hazai piacon, 100 százalékban hazai tulajdonú vállalat-csoportként prémium szolgáltatói minőséget jelenít meg a hazai biztosítási alkuszi, befektetési és ingatlanfejlesztési piacon.

A vállalkozást rugalmasság, ügyfél-orientált gondolkodásmód jellemzi, szakértelemmel és valódi szolgáltatói szemlélettel kíván kiemelkedni versenytársai közül.

 

 

A Sinus-Fair Cégcsoport több, mint 30 éve működik Veszprém megyei vállalkozásként, így a társadalmi, valamint a helyi ügyekért való felelősségvállalás jegyében 2023. április 19-én támogatási megállapodást kötött a HÍR-SAT BHC strandkézilabda csapatával.

A HÍR-SAT BHC tagjai a jelenlegi felnőtt strandkézilabda válogatott magját alkotják. A csapat hatszoros magyar bajnok, valamint hatszoros kupagyőztes. Az utóbbi 10 évben Magyarország legeredményesebb csapata mind hazai, mind nemzetközi szinten. 6 alkalommal szerepeltek a Bajnokok Ligája döntőjében, ahol háromszor bronzérmet nyertek.

2023. júniusában Antalyaban rendezik az EBT Finals eseményt, amelyre a csapat egész Európában az ötödik helyezéssel kvalifikálta magát a pontversenyben, így méltán képviselhetik hazánkat a rangos eseményen Törökországban és küzdhetnek egy újabb fényes éremért.

Megosztás:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Ne maradjon le a legfrissebb hírekről, iratkozzon fel a hírlevelünkre!