Rólunk

Ön dönt: a hobbijának élne? Vagy inkább kötöttségek nélkül szeretne dolgozni? A többit bízza pénzére és a Sinus-Fair Corporate pénzügyi megoldásaira.

Küldetésünk

Célunk, hogy hazai tulajdonban lévő befektetési vállalkozásként egy, Magyarországon még újdonságnak számító, de Nyugat-Európában már jól ismert prémium szolgáltatói minőséget jelenítsünk meg a hazai piacon.

Rugalmasságunkkal, munkatársaink szakértelmével kívánunk kiemelkedni versenytársaink közül, miközben olyan unikális vállalkozássá válunk, amely a hazai ügyfélkör igényeire szabott szolgáltatásokat és termékeket tesz elérhetővé.

Komplett megoldások

Nálunk a középpontban az Ügyfél áll, aki számára befektetési elképzelései, kockázatvállalási hajlandósága, céljai és preferenciái alapján komplett megoldásokat biztosítunk.

Hisszük, hogy a pénzügyi siker leginkább a fegyelmezett, szigorú szabályokat követő, a kockázatot menedzselő befektetési szemléletmód eredményeként jön létre.

Hazai ügyfelek igényeire szabva

Társaságunk elkötelezett az új befektetési lehetőségek, termékek felkutatásában éppúgy, ahogyan elkötelezett a konzervatív befektetői magatartás támogatásában is.

A magyar ügyfelek igényei alapján keressük meg a piacon az olyan befektetési lehetőségeket, amelyek beleillhetnek ügyfeleink üzleti elképzelésébe, számot tarthatnak érdeklődésükre.

A termékek kibocsátóival tartós és szoros kapcsolatot építünk ki, annak érdekében, hogy a befektetői kockázat a magasabb hozam mellett is elfogadható maradjon.

Rólunk

Csapatunk

dr. Pintér-Berecz András
dr. Pintér-Berecz András Vezérigazgató
Budai István Mártonné
Budai István Mártonné Back office munkatárs
Szabó Gergely
Szabó Gergely Belső ellenőr
dr. Kuczor Orsolya
dr. Kuczor Orsolya Compliance officer
Vörös Szimonetta
Vörös Szimonetta manager asszisztens

Regisztrált partnereink​

Dóró Tünde
Dóró Tünde Partner
Fekete István
Fekete István Partner
Horváth Józsefné
Horváth Józsefné Partner
Kardos Bálint
Kardos Bálint Partner
Németh Szabolcs
Németh Szabolcs Partner

Értékesítést segítő partnerünk

Pintér-Berecz Nikolett
Pintér-Berecz Nikolett Marketing manager
Tóth Attila Pál
Tóth Attila Pál Értékesítés támogatás

Miért mi?

  • mert Társaságunknál a stratégiai, üzleti döntések Magyarországon születnek,
  • mert nem vagyunk nemzetközi bankhálózatok, vállalatcsoportok elkötelezett tagjai, így nálunk valóban az ügyfeleink számára legelőnyösebb termékek érhetőek el
  • mert butik méretű szolgáltatóként ismerjük ügyfeleinket, akik így valóban prémium kiszolgálásban részesülhetnek
  • mert a személyes találkozásokban hiszünk, nálunk nincsenek call centerek, jelszavak, tokenek és kódok...
  • mert ügyfeleink kiszolgálásában tapasztalt, szakértő munkatársak vesznek részt
  • mert felelős szolgáltatóként fontosnak tartjuk a fenntartható gazdálkodást, és alacsonyan tartjuk ökológiai lábnyomunkat

Karrier

A Sinus- Fair Corporate-nél dolgozni egyben azt is jelenti, hogy egy nagyon színes csapat tagjaként kreatívan alakítjuk a munkával töltött napjainkat és élvezzük a modern munkakörnyezetet.

Az ügyfél, az ember áll tevékenységünk középpontjában, ezért fontos, hogy nálunk dolgozó munkatársak is jól érezzék magukat, feladatkörük motiváló legyen. Így lehet minden adott ahhoz, hogy a lehető legjobb teljesítményt tudjuk kihozni egymásból és bizalmat építsünk vállalkozásunk irányába.

Csatlakozz csapatunkhoz, hogy a jövőben közösen formáljunk válaszokat napjaink fontos pénzügyi befektetéseire!

Nyitott pozícióink:

Cégcsoport

Társaságunk a családi tulajdonban lévő, veszprémi székhelyű Sinus-Fair Cégcsoport tagja, amely 2016-ban kezdte meg működését.

A Társaság létrehozásának fő célja az volt, hogy a tőkepiacon egy meghatározott befektetői kör számára olyan transzparens és magas színvonalú befektetési szolgáltatást nyújtson, ami a magyar lakossági ügyfelek számára a hagyományos csatornákon általában nem elérhető.

A Társaság eddigi sikereit nagyban megalapozta a családi cégcsoport, hiszen az több, mint húsz éves működése során jelentős tapasztalatot halmozott fel a pénzügyi és biztosításközvetítői piacon, továbbá olyan pozitív üzleti etikai példát adott, ami az induláskor meghatározónak bizonyult.

A Sinus-Fair cégcsoport további tagjai:

cropped-sfc_company-2

Társadalmi felelősségvállalás

A Sinus-Fair Corporate Zrt. kiemelkedően sikeres, hazai tulajdonban működő vállalatként elkötelezett híve a környezettudatos működésnek és a társadalmi felelősségvállalásnak.

Társaságunk gazdasági és iparági szerepe mellett társadalmi felelősségvállalási tevékenységével is hozzájárul az értékteremtéshez, valamint a társadalmi és természeti értékek megőrzéséhez.

Épületeink fenntartható technológiákkal készülnek, növekvő arányú megújuló energiaforrásokkal üzemelnek. Üzleti tevékenységünk során preferáljuk a fenntartható befektetéseket.

Veszprém megyei székhelyű vállalkozásként elkötelezettek vagyunk a helyi értékek és kisközösségek támogatásában.

Munkatársaink jelentős hányada amatőr versenyek szintjén sportol, amely segítését Társaságunk szívügyének tekinti.