Öko hét Telkiben az SFC támogatásával

Öko hét Telkiben

 

A Telki Közéleti Klub az SFC Cégcsoport, valamint a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége támogatásával első alkalommal rendezi meg az Ökohét rendezvénysorozatot, amely a fenntarthatóság és a környezettudatosság campusává változtatja a községet március 17-e és 24-e között.

Cégcsoportunk életében kiemelt szerep jut a fenntarthatóságnak, mint szempontnak: üzleti folyamataink java része papírmentes, on-line megoldásokkal igyekszünk karbonlábnyomunkat tartósan alacsonyan tartani, székházunk pedig minden tekintetben megfelel a legkorszerűbb környezeti elvárásoknak. Örömmel támogatunk minden olyan kezdeményezést, amely ezt a szemléletet igyekszik a mindennapok részévé tenni.

Az Öko hét célja, hogy felhívja a figyelmet: a fenntarthatóbb élet megannyi távlatot nyithat meg előttünk, aminek köszönhetően teszünk egy lépést önmagunk megismerése, és a világ jobb megértése felé.

Az Öko hét előadói témájuk szakértői, vendége lesz többek között Hankó Gergely (természetvédelmi szakmérnök, PET kupa projektvezetője), Mengyán Eszter (a Holy Duck! Alapítója és szerzője), Litkai Gergely (Karinthy-gyűrűs humorista) dr. Tkacsik Márta (biogazda, a Patikakert alapítója), Kosztka Ernő (a kalapos kertész, a Magyar Kertépítők Országos Szövetségének elnöke) és még sokan mások.

 

Csatlakozna a rendezvényhez? További részletek, programok itt találhatók: www.okohet.hu

Megosztás:
Facebook
Twitter
LinkedIn